EL RESTAURANT

EL RESTAURANT

Des de 1996 a Pato Pekín servim una cuina basada en la tradicional gastronomia xinesa. El nostre restaurant es troba situat en un lloc privilegiat: sobre el Port Olímpic de Barcelona, a primera línia de mar.

Disposem d’un ampli saló principal de més de 300 m2, amb una capacitat de 250 comensals, tres sales privades amb espai per a 30 persones i una magnífica terrassa amb agradables vistes al Port Olímpic i al mar.

A la sala principal, a més d’un gran espai diàfan, disposem dels més innovadors equips audiovisuals: Una pantalla gegant Led (460cmx300cm), dues grans pantalles de projecció i un complert equip de so i karaoke, a més d’un entarimat aptes per a presentacions de tota mena. Aquestes condicions permeten que el local sigui el lloc idoni per acollir grups de totes les mides, per celebrar banquets i altres esdeveniments.

Les sales privades estan equipades amb karaoke i televisió, ideals per a sopars d’empresa i grups que requereixin privacitat.

Més d’una dècada celebrant les millors bodes xineses de Barcelona província i grans esdeveniments culturals xinesos, tal com l’Any Nou xinès o actes públics del consolat xinès de la ciutat, avalen la qualitat de la cuina i el servei del nostre restaurant.